Banorna

Ny bansträckning DXT 7 okt 2017

På grund av arbete på Gamla Järnvägen med fjärrvärme får vi tyvärr inte tillstånd att genomföra loppet där. Hela Gamla Järnvägen räknas just nu som en byggarbetsplats och vi har försökt in i det sista att hitta en lösning för att kunna springa på sträckan.

Som tur är bjuder Bengtsfors skogar på oändliga alternativ för traillöpning med vackra vyer. Vi har tagit fram två nya bansträckningar på med samma längd och upplägg som tidigare. Vi vågar nog till och med lova att de nya banorna är ännu bättre för stiglöpning. Till exempel utgår all asfaltlöpning till förmån för böljande stigar!  

Nytt tävlingsområde med start och mål kommer vara på Långevis idrottsanläggning i Bengtsfors. Tävlings PM och hemsida kommer att uppdateras med nya kartor så snart vi kan. Vi kommer erbjuda två nya genomlöpningar för er som bor i närområdet. Vi är såklart medvetna om att denna information kommer sent, men vi hoppades och försökte in i det sista att få till en bra lösning på Gamla Järnvägen. Vi hoppas ni har överseende med detta!

Nu hoppas vi på en kanondag med nya stigutmaningar i Bengtsfors.

//Camp Dalsland

Kartor över 2017-års banor.
Utmaningen kör först långa och sedan korta banan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Höjdprofil: Korta banan (stigning 191m)
 
 
 
 
 
 
 
 
Höjdprofil: Långa banan (stigning 294m)