Anmälan till 2018 är öppen

Såhär 10 dagar innan jul öppnar vi upp för anmälan till DXT 6 oktober 2018. Som en liten julklapp från oss till er får ni 50 kr rabatt fram till julafton. Använd koden godjul vid er webanmälan. Ge dig själv en julklapp eller ge bort en startplats i julklapp till någon som gillar att springa. 

Nyheter inför 2018
 
På grund av ett större fjärrvärmeprojekt under hösten 2017 i Bengtsfors var Camp Dalsland tvungna att flytta tävlingscentrum till Långevi samt skapa nya banor för Dalsland X-Trail 2017. All positiv respons vi upplevde i samband med detta, samt förbättring av banorna gör att vi väljer att stanna kvar på Långevi och behålla de nya banorna även i fortsättningen. Stigmöjligheterna omkring Långevis idrottsanläggning gör det även möjligt att öppna upp för en friskvårdsklass på 5 km. Vi jobbar också för skapa lite längre distanser och drömmer om en ultradistans. Vi håller er uppdaterade på det! Annars så är det som vanligt 9, 13 och 22 km.
 
Med önskan om en God Jul och ett Gott Nytt år!