Anmälan öppen och nyheter inför 2017

Med underbara bilder från årets lopp färskt i minnet öppnar vi nu anmälan för nästa års löparfest här i Bengtsfors. Från och med nu kan man anmäla sig till 9,3 eller 13 km. Före nyår kommer vi även att öppna upp längre klasser. Vilken eller vilka det blir jobbar vi fortfarande på men vi har fått önskemål om en ultradistans och naturligtvis lyssnar vi och ser över alternativ.

En annan kul nyhet är också att vi öppnar upp en motionsklass för juniorer mellan 12-17 år då fler och fler unga vill vara med och utmana på DXTs tuffa banor. Ni som var med och sprang den 1:a oktober i år ber vi också att kolla inkorgen, ett mejl har gått ut med ett speciellt erbjudande bara till er! Har ni inte fått något mejl kan ni kontakta oss för att ta del av erbjudandet. Länk till anmälan hittar ni här!

dxtkids2016